Verva míří do Třince. Fanoušci už řeší dopravu
V POSLEDNÍM KOLE ZÁKLADNÍ ČÁSTI ROZTŘÍLELI HOKEJISTÉ PŘED DOMÁCÍMI FANOUŠKY OLOMOUC 5:1. FOTO: HC VERVA LITVÍNOV
Sport

Litvínov – Tentokrát to litvínovským hokejistům vyšlo a po nedělním vítězství nad Olomoucí míří černo-žlutý tým do předkola, kde narazí na Třinec.

Fanoušci by si samozřejmě přáli, aby Litvínovští pokračovali v sérii vítězství. Vždyť v závěrečném kole s Olomoucí si tým připsal šestou výhru v řadě. Od druhé třetiny se gólově prosazovali pouze chemici a skóre se zastavilo na stavu 5:1. Systém extraligy určil severočeskému týmu soupeře, který skončil po základní části šestý - Oceláři Třinec.

První dvě utkání se hrají ve středu a ve čtvrtek v Třinci, na domácím ledě se hokejisté představí v sobotu, případně v neděli. Předkolo play off se hraje na tři vítězná utkání. O přesném termínu a prodeji vstupenek na domácí utkání bude klub informovat během dnešního dne, nejpozději zítra.

Už nyní je jasné, že v třinecké Werk aréně nebudou chybět litvínovské barvy. Fanoušci hned v neděli večer na sociálních sítích řešili dopravu na první i druhý zápas předkola.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru