Černí andělé chtějí z Prahy přivézt pohár. Jedou tam s nimi i autobusy fanoušků
FANOUŠCI ČERNÝCH ANDĚLŮ. FOTO: MOSTECKÉ LISTY
Sport

Most – Česká házená bude mít ve středu 15. března svátek a mostecká ženská bude u toho. V Praze se za asistence kamer České televize uskuteční akce „2finále“, tedy boj o vítězství v mužském i ženském Českém poháru v házené.
Hráčky DHK Baník Most vyběhnou na palubovku k zápasu se Slavií Praha v 17:10 hodin.


Prvenství v česko – slovenské MOL lize se týmu vzdálilo, Liga mistryň pro něj skončila. Zbývají dvě trofeje, o které chce Baník usilovat – Český pohár, v němž obhajuje prvenství, a český mistrovský titul, o němž platí totéž.

K zisku poháru chybí vyhrát jediný zápas, který je rozhodující. Na utkání v pražské UNYP aréně na Podvinném mlýnu v Praze – Libni proto mostecký klub vypravuje tři autobusy, z toho jeden dětí.

Zájemci se mohou přihlásit u Marie Hánové na tel. čísle 777 737 763. Organizátoři distribuují jen vstupenky, které platí na oba zápasy, tedy i na mužské finále Plzeň – Karviná (od 19:30 hodin). „Necháváme však odjezd na našich fanoušcích, a když si většina bude přát po našem utkání odjet, pojedeme. Co jsme zatím sondovali, je v tuto chvíli většina pro dřívější odjezd,“ vysvětluje Marie Hánová.

Volných míst v autobuse je zatím dostatek, ale kapacita je omezená – proto neváhejte a zakupte si jízdné na finále poháru! Stojí jen 100 korun, vstupenku (250 Kč) si každý účastník zajišťuje sám, případně ji zakoupí na místě (zatím je jich dost).

Lístky jsou k dispozici zde. Mostečtí fanoušci mají v hale vyhrazen oranžový sektor, případně kupujte do neutrálního šedého E sektoru. Odjezd do Prahy je od sportovní haly ve středu 15. března ve 14:30 hodin.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru