ESPORT: Zemřela esportová brankářka Emmie, Most uctil její památku
Foto: Mostečtí lvi - Esport
Sport

Most - Ve středu 29. března 2023 zemřela po dlouhé nemoci esportová brankařka s přezdívkou Emmie_Hor, která hrála za tým Taifun Hybridi. Zpráva o úmrtí zasáhla celou esportovou hokejovou komunitu. Liga RNM, se na poctu hráčky na týden pozastavila.

Esportový tým MOSTEČTÍ LVI - Esport včera odehrál zápas ligy Rehoc ve speciálních růžových dresech s logem E, jednalo se tak o poctu a uctění památky hráčky Emmie. "Náš tým se přidal k několika týmům, kteří uctili památku jedné z nás. Měl jsem možnost se s Emmie potkat přes hru NHL, byla to opravdu skvělá holčina se srdíčkem na správném místě, také byla výborná brankářka, moc mě to mrzí. Upřímnou soustrast rodině." popisuje kapitán Mostu Tomy Urby, který stejně jako ostatní hráči, poklekli v úvodu zápasu Mostečtí Lvi - Esport vs Akademie Českého Hokeje a vyjádřili tím soustrast za zesnulou hráčku.

Neznáte ještě klub MOSTEČTÍ LVI - ESPORT?

Jedná se o nově založený klub, který před koncem roku 2022, začal reprezentovat město Most a hokejový klub MOSTEČTÍ LVI. Samotné reprezentování schválil předseda klub MOSTEČTÍ LVI Lukáš Bednařík společně se senátorem Janem Paparegou a primátorem Markem Hrvolem. Klubu popřáli mnoho úspěchů.

Výkony, výsledky a zajímavosti z mosteckého esportového klubu, naleznete na oficiálním facebooku nebo instagramu klubu. Živé zápasy, pak můžete sledovat na klubovém YouTube v odkazech níže.

SOCIÁLNÍ SÍTĚ KLUBU MOSTEČTÍ LVI - ESPORT:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/mostectilviesport

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/mostectilvi_esport/

YOUTUBE: https://www.youtube.com/@mostectilviesport

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru