Nejúspěšnější tým malých Bivojů se v sobotu předvede před domácím publikem
Takto ještě jako mladší žáci slavili kluci výhru na turnaji v Brně. Foto: archiv SK Bivoj Litvínov
Sport

Litvínov – Litvínovský florbalový tým se může chlubit poměrně slušnou dětskou základnou. Tým, který po prázdninách vstoupil mezi starší žáky, se v první polovině roku ukázal jako nepřemožitelný. Jezdí na turnaje po celém Česku, opanoval i mezinárodní turnaj ve Švédsku. V sobotu se konečně představí i na domácí scéně. Bivoj cup se koná ve Sportovní hale Koldům, a to od 9 hodin. Vyhlášení vítězů se předpokládá v 19 hodin.

Ještě jako mladší žáci vyhráli kluci ročníku 2009-2010 vše, kam jeli. Do Ostravy, Brna, Plzně..., ovládli i celý žebříček soutěže mladších žáků. Od září se rozhodli postavit klukům starším a zkušenějším. Hned při prvním turnaji Gorila cup v Plzni to dotáhli až do finále, kde těsně podlehli soupeřům z Tatranu Střešovice 3:4.

O to větší chuť budou mít v sobotu klukům z Prahy prohru vrátit. Tatran Střešovice patří mezi týmy, které na Bivoj Cup přijedou. Litvínovský Bivoj se střetne ještě s otrokovickými Panthers a FBŠ Bohemians. Hraje se systémem každý s každým. Vstupné na turnaj je dobrovolné. Přijďte podpořit litvínovskou florbalovou budoucnost!

 

bivoj cup

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru