Litvínovští běžci vyzývají mostecké sportovce: Pojďte si společně zaběhat
Skupina Rozběhej Litvínov se k jezeru vydá posedmé. Foto: Rozběhej Litvínov
Sport

Litvínov – Skupina běžeckých nadšenců Rozběhej Litvínov se ke své "rozcvičce" schází každou neděli. Běhají po volnočasové zóně Nové Záluží a sraz mají u podchodu, kterým lidé procházejí od Penny na cyklostezku. Jednou za čas se ale vydají i na jiný běžecký okruh. A to se chystá právě na poslední zářijovou neděli.

„Přátelé a kamarádi. Touto cestou vás opět chci pozvat na nedělní ranní rozcvičku (běh pro každého), která se bude konat 24. září od 9 hod. Jedná se o #7 běh u našich sousedů. Tento běh je považován za podzimní, ale snad bude ještě teplo na kraťasy a trička. Srdečně jste všichni zváni a to hlavně Mostečáci. Máte to za rohem, tak snad vás uvidíme v tom největším počtu. Zváni jsou samozřejmě všichni bez ohledu, ze kterého města jste. Sraz je vždy na parkovišti, co nejblíže u Lagarta," zní výzva běžecké rodiny, jak si skupinka říká.

Pak se jde směrem dolů k jezeru a následuje společné focení. „Po té už je na každém z nás, jak rychle bude běhat. Většinou se oběhne celé jezero cca 8-10 km. Po běhu si většina z nás dá v Lagartu nějakou dobrotu a nápoj. Není kam spěchat a vždy je dobré pokecat i o jiných věcech než je běh," uzavírá svou pozvánku vůdčí osobnost litvínovských běžců David Kunik.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru