Foto: Jitka Fárová
Sport

Chomutov – Souboj nejbližších soupeřů přinesl čtvrteční zápas dohrávky druhého kola základní části druhé ligy. Piráti Chomutov na domácím ledě přivítali regionálního soupeře z Mostu. A radovali se z vítězství 4:2. 

Rozhodla už první třetina, kterou si pro sebe poměrem 2:0 uhráli domácí hokejisté. Další dvě dějství už přinesla jen vyrovnané skóre pokaždé 1:1. Chomutovští tak ze dvou zápasů odehraných ve dvou dnech vytěžili plný počet bodů a v tabulce se posunuli na průběžné třetí místo.

„Odehráli jsme těžký zápas s těžkým soupeřem, který potvrdil, že je nahoře právem. Myslím, že nějakých padesát pět minut jsme měli zápas pod kontrolou. Škoda zbytečných faulů v závěru, které dostávaly soupeře do hry. Toho se musíme vyvarovat, ale jinak oba zápasy ve dvou dnech za mě dobrá práce,“ zhodnotil utkání za Piráty Chomutov Petr Martínek.

 

    

Foto: Jitka Fárová

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru