Zleva J. Lukaščuk ml., F. Vondráček, J. Fencl, M. Bořík a P. Šťovíček. Foto: SKST Baník Most
Sport

Most – Již po jedenácté se konal v mostecké herně stolního tenisu tradiční turnaj, a to Memoriál Karla Paďourka a Josefa Lukaščkuka.

Před začátkem sezóny k nám do Mostu v sobotu 23. září přijelo svou formu vyzkoušet 48 hráčů a hráček všech výkonností nejen z Ústeckého kraje, a to na turnaj, který připomíná dvě významné osobnosti SKST Baník Most. Letos se turnaje zúčastnila i trojice německých hráčů, která přijala pozvání Josefa Lukaščuka mladšího.

Turnaj byl jako vždy rozdělen na dvě soutěže, Masters a do KP2.

V kategorii KP2 o pomyslný titul bojovalo 23 hráčů. Do finále se dostali medailisté z minulého ročníku Vít Martinovský (Smolnice) a Jiří Štěpánek (Teplice). Z výhry se letos radoval Vít, na děleném třetím místě skončil Michal Bartl (Kadaň) a Jiří Krčka (Litoměřice). Z domácích si nejlépe vedl Martin Hofmann st., který postoupil ze skupiny, ale bohužel poté vypadl v prvním kole vyřazovacího pavouka.

Masters kategorii hrálo všech 48 příchozích hráčů a hráček. Myšlenkou tohoto systému je propojení všech výkonností a možnost si pro slabší hráče zahrát s těmi ligovými, protože mnohdy k tomu jinde není příležitost. Do vyřazovacího pavouka postoupilo 7 domácích hráčů, z nichž nejlépe si vedli Petr Šťovíček a Milan Bořík (hráči A týmu 3.ligy), kteří skončili na děleném 3. místě. Finálový zápas spolu sehráli odchovanci našeho oddílu Filip Vondráček (nyní Havlíčkův Brod) a Jakub Fencl (nyní Sparta Praha), vítězství a cenu si domů odvážel po napínavém finále Jakub.

Po turnaji se většina zúčastněných sešla na společné večeři v restauraci Mamut.

Všem přejeme úspěšný vstup do nové sezóny.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru