Hokej není jen pro kluky. Takhle se z gólu raduje Klára Fárová z chomutovských Pirátů. Foto: HC Baník Sokolov
Sport

Ústecký kraj – V týdnu od pondělí 15. ledna budou mít všechny děti bez rozdílu dovednosti bruslení jedinečnou možnost vyzkoušet si zdarma, jaké to je být hokejistou. Hokejové kluby ve spolupráci s Českým hokejem pořádají na zimních stadionech akci v rámci Týdne hokeje. Most ani Litvínov nejsou výjimkou.

Kromě zážitku v podobě prvních krůčků na ledě si každé dítě navíc s sebou domů odnese zajímavý hokejový dárek. Přijďte si vyzkoušet lední hokej a zažijte spoustu zábavy! V Mostě se malí nadšenci a jejich rodiče sejdou na zimním stadionu v úterý 16. ledna v 17 hodin, v Litvínově se akce koná na Zimním stadionu Ivana Hlinky ve středu 17. ledna od 16 hodin.

Týden hokeje je série sportovních akcí pro děti ve věku 4 – 8 let a jejich rodiče. Jedná se o akce, při nichž mají děti unikátní příležitost seznámit se s ledním hokejem a vytvořit si svůj prvotní hokejový zážitek. Pro děti je připraven zábavný program na ledě i mimo něj, rodiče mají možnost se detailně seznámit s tím, co obnáší mít doma malého hokejistu, a jaký je přínos ledního hokeje pro fyzický a osobnostní rozvoj dětí. Pro účastníky jsou připraveny drobné dárky s hokejovou tématikou.

Náborovou akci chystá i sousední Chomutov

Nutné vybavení (co si mají vzít s sebou): minimální výbava: brusle, helma (cyklistická či lyžařská), rukavice – stačí i lyžařské, hokejka (kdo má). Kdo má již hokejovou výstroj přijde s ní. Pokud nemáte ani brusle, stačí se obrátit na klub, zda je schopen brusle zapůjčit. 

Navíc téměř v 90 % případů kluby výstroj zapůjčí nejmladším hokejistům, ať už krátkodobě, nebo v drtivé většině dlouhodobě, tudíž žádná vysoká prvotní investice do vybavení není vůbec třeba.

Veškeré potřebné informace včetně lokalit, kde se Týden hokeje uskuteční, najdete ZDE.

 

Do akce Týden hokeje se zapojuje řada hokejových osobností. Zdroj: web Pojď hrát hokej

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru