Záběry z Velkého víkendu ju-jitsu a aikido. Foto: archiv autora
Sport

Most – O předminulém víkendu  se uskutečnil v Mostě Velký víkend Ju-jitsu a Aikido pod záštitou organizace WIBK ČR a mosteckého pořádajícího oddílu Benca Ju-jitsu. Na sever Čech se sjela celá řada příznivců tohoto sportovního odvětví, aby získala nové zkušenosti. 

Přes 40 bojovníků z celé ČR se sjelo na cvičení technik boje na zemi, s tyčí, mečem či sestav Kata. Lektoři Štěpán Benca (6. Dan – zástupce WIBK a technický ředitel pro ČR), Pavel Šír (4. Dan) a manželé Věra a Tomáš Bucharovi (oba 4. Dan) vyučovali celou sobotu borce z Liberce, Prahy, Mělníka, Zlína, Olomouce, Rakovníka a samozřejmě Mostu a okolí. V neděli se konal zkouškový blok, kdy 9 přihlášených adeptů úspěšně složilo zkoušky na technické stupně Kyu a Dan.

Další akce se bude přibližně opět za tři měsíce, ale průběžný nábor na Ju-jitsu v Mostě probíhá neustále. Najdete
nás na webových stránkách www.benca-jujitsu.com.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru