Anežka Turnovská vyhrála kategorii WIFSA 3 - Debs. Foto: archiv klubu
Sport

Most – Mostecký oddíl se o víkendu zúčastnil celorepublikového závodu Kolečková stuha v Pardubicích v kolečkovém krasobruslení. Jeho zástupci byli na stupních vítězů nejčastěji, ocenění se tak dočkal i trenér. 

„Pro náš klub se jednalo o první závod této sezóny. Dalšího se budeme účastnit na domácí ploše a to 4. května v Areálu netradičních sportů, kam jsou všichni zváni. No a během prázdnin vyrážíme na světový závod do Itálie," uvedla za klub Monika Kordíková.

Své svěřence pochválila, že ukázali vše, co umí a odnesli si spoustu zkušeností. 

Výsledky mosteckých závodnic: 

WIFSA 2 - Adult
1. místo: Rückaufová Grund Sandra

WIFSA 3 - JUNIOR 
1. místo: Čorejová Claudie 
4. místo: Jirsová Sophia 

WIFSA 3 - NOVICE
1. místo: Kordíková Mariana
2. místo: Černovská Ella
3. místo: Grundová Claudie
4. místo: Grundová Camilla

WIFSA 3 - Cadet
1. místo: Nedvědová Nikol

WIFSA 3 - Debs
1. místo: Turnovská Anežka

„I trenér František Kordík, doprovázející všechny závodnice, byl pořadatelským klubem vyzván k výstupu na stupně pro vítěze a to za to, že dovedl největší počet inline krasobruslařů pro ocenění," doplnila ještě na závěr Monika Kordíková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru