Nicola Kabelková při nadhozu. Foto: archiv oddílu
Sport

Meziboří – V polovině března odstartovalo v mezibořské sportovní hale první kolo 2. ligy vzpěračské soutěže. V sobotu patřila hala mužům, v neděli převzaly štafetu ženy.

Do sobotního klání nastoupilo sedm družstev. Za domácí startovali Pavel Němec, Josef Bažil, Michal Spilka, Ladislav Martinovský, Maksym Petriv a Kamil Nagy. Oddíl Meziboří je tuto sezónu nováčkem soutěže. V týmu se představili čtyři junioři.

V silné konkurenci mezibořské družstvo obsadilo šesté místo v tabulce. Juniorští vzpěrači podali výborné výkony a zlepšili si své osobní rekordy. Po těžkém, vleklém zranění nastoupil vzpěrač Kamil Nagy, který svými výkony podržel družstvo a za to si zaslouží poděkování. Děkujeme všem vzpěračům za předvedené výkony a trenérům za přípravu.

V neděli při soutěži žen zápolilo jedenáct družstev. V prvním kole 2. ligy žen za Meziboří závodila Nicola Kabelková Nicola, Kateřina Mojdlová a Barbora Bejdaková. Na hranici osobních výkonů vybojovaly páté místo tabulky ligové soutěže. Děkujeme závodnicím za předvedené výkony a trenérům za jejich přípravu.  

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru