McDonald´s Cup vyhráli žáci z Děčína a Mostu
Finále mladší věkové kategorie mezi Mostem a Ústím. Foto: Ústecký kraj
Sport

Teplice - Na tréninkových hřištích na Stínadlech v Teplicích začalo v pondělí 15. května krajské finále jubilejního 20. ročníku fotbalového poháru McDonald´s Cup. Ve dvou věkových kategoriích, té mladší (6 až 8 let) a té starší (9 až 11 let), soupeřilo vždy osm týmů v každé skupině.

V mladší kategorii získali zlaté medaile kluci ze ŽS Jakuba Arbesa Mostu, kteří ve finále porazili kluky z Ústí nad Labem. Ve starší kategorii se z celkového vítězství radovali po penaltách žáci ZŠ Kamenická v Děčíně. Smutnými hrdiny byli hráči z Litoměřic.

Nadšeným fotbalistům popřál hodně úspěchů na sportovním poli i hejtman Oldřich Bubeníček, který předával klukům poháry. “Je radost vidět, kolik kluků se této akce zúčastnilo. Blahopřeji vítězům a poděkovat bych chtěl trenérům a rodičům, bez kterých to nejde,” řekl hejtman Bubeníček. Akce se konala pod záštitou Ústeckého kraje.

McDonald’s Cup je po dvě desítky let velkým zážitkem pro malé hráče i diváky. Aby měli kluci pro letošní rok ještě větší motivaci, přijde je na finále konané poslední květnový víkend podpořit do plzeňské Doosan Arény jeden z největších fotbalistů Pavel Nedvěd.

Foto

02


04
Tyto trofeje si odnesli první tři v každé kategorii.

05
Na turnaji si zahrály i dvě žačky.

06
Pohár za první místo předává klukům z mostecké školy Tomáš Vondrášek, fotbalista FK Teplice.

07
Pohár za první místo ve starší kategorii předává klukům z děčínské školy hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček.

 

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru