OBRAZEM: Přišel konečně obrat? Litvínov vyhrál v prodloužení
Litvínov doma hostil Plzeň. Foto: Lukáš Ondroušek
Sport

Litvínov - Litvínovští extraligoví hokejisté ukázali fanouškům, že změnu k lepšímu myslí vážně, a tak porazili Plzeň v prodloužení 2:1.

Celý zápas byl velmi vyvážený. Ve 14. minutě se jako první trefil plzeňský hráč a vzápětí po něm litvínovský hráč, byl to velmi rychlý gól hned po Plzni. Doufejme, že se vše v lepší obrátí a hráči Litvínova už budou jen vyhrávat.

HC Verva Litvínov - HC Škoda Plzeň 2:1 (1:1, 0:0, 0:0 - 1:0)

BRANKY: 17. J. Černý (Kubát), 65. Gerhát (TS) – 14. Stach (Mertl, Gulaš)

HC Verva Litvínov - Petrásek (Kantor) – Sörvik, Kubát, Gula, Dietz, K. Pilař, Baránek, L. Doudera – Nejezchleb, M. Hanzl, F. Lukeš – Gerhát, V. Hübl, J. Černý (A) – Jurčík, Válek, Trávníček (A) – Matoušek, Jícha, J. Doležal.¨

HC Škoda Plzeň - M. Svoboda (Sochůrek) – Čerešňák, D. Sklenička, L. Kaňák, Moravčík, Jones, Pulpán – Gulaš (C), Mertl, Schleiss – Indrák (A), Stach, D. Kubalík (A) – Straka, Kracík, Kindl – Hollweg, Preisinger, Kodýtek.

Rozhodčí: Bejček, Bulanov – Polonyi, Zika

Diváci: 4011

Foto

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru