Most - Skvělou příležitost zažít nejlepší evropskou ženskou házenou budou mít v sobotu 21. října fanoušci v Mostě. Černí andělé totiž ve zdejší sportovní hale vyzvou holandský Dalfsen v přímém souboji o postup do dalšího kola evropského Poháru EHF.

Mostecký tým nastoupí v roli favorita, protože před týdnem v Holandsku Dalfsen porazil 32:28. A slibný začátek budou chtít před domácím publikem dotáhnout do úspěšného konce. Černí andělé jsou si toho velmi dobře vědomi a celý svůj týdenní trénink podřídili přípravě na pohárový zápas. „Ještě nikdy jsme se tak intenzivně a detailně nepřipravovali na soupeře už od počátku týdne. Každý den se soustředíme na jinou taktickou záležitost,“ tvrdí trenér Černých andělů Peter Dávid. Připomíná i jiný důležitý fakt, že holandské družstvo v Mostě nebude mít co ztratit, takže tlak na domácí hráčky bude o to větší.

„Naše výhra venku není tak výrazná, že by bylo všechno dopředu rozhodnuté. Diváky proto čeká určitě velmi dramatické utkání, které doufám nakonec skončí lépe pro nás,“ doplnila slova trenéra Dominika Zachová, která v minulém vzájemném střetnutí nastřílela Dalfsenu šest branek.

1810hazena2

„Žádný správný sportovní fanoušek by si toto utkání neměl nechat ujít. Evropský pohár je něco úplně jiného než MOL liga, má úplně jiný náboj. Je to vlastně také střetnutí dvou zemí, rozdílných mentalit. Pro diváky může být zajímavé i to, že utkání řídí izraelští rozhodčí. A nám hodně pomůže, když se bude hrát před plným hledištěm. Víme, jak je mostecké publikum skvělé a jak pořádný kotel hráčkám dodává energii,“ zve diváky do mostecké sportovní haly Peter Dávid.

Utkání mezi DHK Baník Most a Morrenhof Jansen Dalfsen začíná v sobotu 21. října od 18:00 hodin.

Autor: Jan Pimper

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru