Most - Nabitý týden mosteckých házenkářek pokračuje. Před sebou mají jeho vrchol, nedělní zápas poháru EHF proti švédskému Höörs.

Černí andělé zvládají skoro všechno, ve středu rozdávali prvňáčkům ve sportovní hale vysvědčení, pak hned odjížděli do Zlína, kde odehráli vítězné ligové utkání proti domácímu týmu a hned po návratu už se připravují na další zápas evropského poháru, který je čeká v neděli 4. února.

„Tohoto soupeře už jsme zažili na vlastní kůži, takže jsme trochu ve výhodě. První vzájemné utkání na jejich palubovce jsme prohráli o jedinou branku, ale venku Švédky nepodávají úplně přesvědčivé výkony, což nám dává jistou šanci uspět,“ připomněl trenér Černých andělů Peter Dávid.

0202hazena

Otázkou zůstává, v jaké sestavě mostecké házenkářky v neděli nastoupí. V poslední době se tým musel potýkat se zraněními a nemocí důležitých hráček. „S dlouhodobě zraněnými Markétou Jeřábkovou a Michaelou Borovskou počítat nemůžeme, u ostatních se ještě uvidí. Nezbývá nám, než se s touto situací smířit a bojovat. Těší mne, že i když musíme hodně improvizovat, s každým dalším utkáním se tým víc sehrává. Už jsme ukázali, že i v oslabené sestavě dokážeme odehrát vyrovnanou partii i se silnými soupeři. Hráčky do každého zápasu dávají maximum a v neděli to rozhodně nebude jinak,“ doplnil trenér.

Jak se bude Černým andělům dařit, se můžete přijít přesvědčit na vlastní oči. Zápas se švédským Höörs začíná v neděli 4. února v mostecké sportovní hale od 18:00 hodin.

Autor: Jan Pimper

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru