Jágr chce s Kladnem vybojovat extraligu. Bude litvínovským katem?
Jaromír Jágr se setkal s Robertem Kyselou v roce 2014 na stadionu v Mostě, kam přijeli Rytíři k zápasu s HC Most. Kladno tehdy vyhrálo. Foto: archiv e-mostecko.cz
Sport

Kladno, Litvínov - Hlavním cílem je uzdravit se a pokusit se vybojovat postup do nejvyšší soutěže, vyhlásil Jaromír Jágr na tiskové konferenci týmu Rytířů Kladno, kteří nyní hrají 1. ligu.

"Hlavním cílem teď je dostat se do formy, uzdravit se, pomoct týmu do baráže a pokusit se vybojovat extraligu," sdělil novinářům majitel kladenského klubu Jaromír Jágr.

Pokud bude chtít Jágr pomoci svému mateřskému klubu i v případné baráži, musí odehrát v dresu Rytířů alespoň patnáct zápasů. Podle propočtů si tak musí připsat alespoň jedno střídání už tuto sobotu proti Benátkám nad Jizerou.

Je možné, že se nyní třetí Kladno z WSM ligy utká s nyní posledním Litvínovem z Tipsport extraligy? Na druhé Karlovy Vary ztrácí Kladno ve své soutěži zatím osm bodů.

Extraligové týmy, které skončí ve skupině o udržení na posledních dvou místech, hrají baráž o udržení v extralize se dvěma vítězi semifinále play off 1. ligy. Tato baráž se hraje čtyřkolově každý s každým v rámci čtyřčlenné skupiny (12 kol). Týmy, které se na konci baráže v tabulce umístí na prvním a druhém místě, postupují pro následující sezónu do Tipsport extraligy.

Litvínov je v nejvyšší hokejové soutěži u nás 59 let a ještě nikdy nesestoupil. V roce 2015 získal historicky první titul.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru