Most - Mostecké házenkářky se v sobotu 10. března znovu představí před domácím publikem. Tentokrát Černí andělé v mostecké sportovní hale přivítají Sokol Písek.

„Velmi se na toto vzájemné střetnutí těšíme, protože po čase už jsme kromě dlouhodobě zraněných zcela kompletní, do přípravy se mohly zapojit i dorostenky, které se začátkem března vrátily z katarského Dauhá z mistrovství světa škol v házené. Můžeme se tedy naplno připravovat na víkendový zápas,“ uvedl trenér mosteckých házenkářek Peter Dávid.

Cíl Černých andělů je jasný, zvítězit a odehrát zápas ve vysokém tempu. „Kdyby se nám podařilo zúročit to, co jsme předvedli v minulém utkání a ještě něco přidat, bylo by to skvělé,“ narážel mostecký trenér na výkon hráček v předešlém utkání v Trenčíně, kde Černí andělé nepustili soupeřky v první půli do žádné nebezpečnější akce a do přestávky vedli třináctibrankovým rozdílem. Soupeř pak sice skóre zkorigoval, ale i tak si mostecké házenkářky ze Slovenska přivezly výhru o osm branek.

0703hazena2

„Rádi bychom pozvali i všechny fanoušky, vždycky se totiž hraje lépe před zaplněnými ochozy. Navíc v březnu se na domácí palubovce představíme jen dvakrát a rozhodně se chceme před domácím publikem ukázat v tom nejlepším světle,“ dodal trenér.

Utkání Černých andělů proti Sokolu Písek začíná v mostecké sportovní hale v sobotu 10. března od 18:00 hodin.

Autor: Jan Pimper

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru