Mostecké lvy čeká rozhodující zápas finále play-off
Foto: Archiv klubu Mostečtí lvi / zdroj: Mostecké listy
Sport

Most - Hokejový tým Mostečtí lvi má za sebou velmi úspěšnou sezonu. V základní části Krajské ligy mužů Ústeckého kraje se probojoval až do finále play-off a rozhodující zápas s celkem HC Slovan Louny jej čeká v neděli 11. března od 17:30 hodin na domácím ledě mosteckého zimního stadionu. Vstup je zdarma.

Finále play-off se hraje na dva vítězné zápasy. Zatím je stav vyrovnaný 1:1, přičemž v prvním zápase Lounští zvítězili v poměru 10:4, zatímco ve druhém zápase Mostečtí stav vyrovnali po výhře 6:5. Vítěze nedělního utkání čekají další zápasy s ostatními vítězi krajských kol o postup do druhé ligy.

(dun)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru