Most - Není lepší způsob jak začít prodloužený velikonoční víkend, než skvělým zápasem v ženské házené. Už ve čtvrtek 29. března mostecké házenkářky čeká velmi těžké utkání. Do Mostu totiž přijíždí Iuventa Michalovce, každoroční rival mosteckého týmu v bojích o špici společné česko-slovenské soutěže.

„Poté, co jsme se rozloučili s Pohárem EHF, se toto utkání dá bez nadsázky označit za jeden z vrcholů této části sezony. Moc dobře víme, co všechno toto utkání znamená a jsme si také velmi dobře vědomi, že bychom si případným vítězstvím mohli pojistit i první příčku v MOL lize,“ uvedl trenér mosteckých házenkářek Peter Dávid. „Zápasy s Michalovcemi mají vždycky specifický náboj. Pro nás je toto střetnutí nesmírně důležité a jsem přesvědčen i o tom, že bude také velmi těžké. Diváci se rozhodně mají na co těšit a věřím, že nás přijdou podpořit, “ doplnil trenér.

Na přípravu sice Černí andělé nemají mnoho času, po reprezentační přestávce se tým začátkem týdne teprve scházel. „V pondělí dorazila první skupina reprezentantek, mladší hráčky se připojí až v úterý a pak budeme mít dva celé dny na to, abychom se pořádně připravili na zápas. Je to sice krátká doba, ale jak už jsem říkal v minulosti, na podobné věci jsme připravení a dalo by se říct i zvyklí, takže bychom měli vše zvládnout bez problémů,“ doplnil trenér. Pracovat se kromě taktiky bude i na souhře celého kádru „Je třeba si uvědomit, že naše děvčata hrají v dorosteneckých, juniorských i ženských reprezentačních týmech Česka a Slovenska. Každý z těchto šesti národních výběrů má trochu jiná pravidla a režim a našim úkolem teď bude vrátit se během následujících dnům na klubovou úroveň a k naší zavedené souhře. To by ale neměl být nijak zásadní problém,“ doplnil trenér.

Pokud tedy chcete vidět skvělou ženskou házenou, máte šanci už ve čtvrtek 29. března. Utkání Černých andělů proti Iuventě Michalovce začíná v mostecké sportovní hale od 18:00 hodin.

(pim)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru