Robert Kysela skončil jako generální manažer litvínovské Vervy
Jiří Šlégr a Robert Kysela před zahájením minulé sezóny. Foto: Oldřich Hájek
Sport

Litvínov - Dovedl tým k extraligovému titulu, teď byl zase u záchrany na poslední chvíli, aby klub nesestoupil z nejvyšší soutěže. Robert Kysela nyní končí ve funkci generálního manažera HC VERVA Litvínov.

Robert Kysela na čtvrtečním pravidelném zasedání představenstva klubu nabídl rezignaci na svou funkci. Představenstvo HC VERVA Litvínov jeho rezignaci přijalo a odvolalo jej ke čtvrtku z funkce generálního manažera klubu

"Klub z tohoto důvodu přistupuje k reorganizaci a do doby finálního ukončení této reorganizace řízením klubu představenstvo pověřuje předsedu Jiřího Šlégra," uvedl mluvčí týmu Vladimír Novotný.

Členové představenstva poděkovali Robertu Kyselovi za práci, kterou pro klub v manažerských pozicích za šest let své funkce odvedl.

Pod jeho vedením získal Litvínov v roce 2015 svůj historicky první titul mistra České republiky.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru