Teplický půlmaraton přivítá již tuto neděli běžce z celého kraje
Nadcházející neděle bude v centru Teplic patřit terénnímu běhu.
Sport

Teplice - Nadcházející neděle bude v centru Teplic patřit terénnímu běhu. Z historického centra lázeňského města totiž odstartuje 26. srpna vůbec poprvé Teplický půlmaraton. Akce, jejíž start i cíl jsou před obchodním centrem Galerie Teplice, se mohou zúčastnit dospělí i děti.

Své síly změří na několika tratích, přičemž v Zámecké zahradě na ně čeká řada zajímavých přírodních překážek. Závody na 9 a 21 km odstartuje po 12. hodině slavnostním výstřelem primátor města Teplice Jaroslav Kubera.

Teplický půlmaraton nabídne možnost zasportovat si každému. Pro ročníky 2012 až 2018 je připraven dětský běh na 400 m, do akce se mohu zapojit i příznivci canicrossu(běhu se psem) či týmoví běžci reprezentující svou firmu. Na závodníky čeká řada lákavých výher a také doprovodný program.

Harmonogram závodu:

2108pulmaraton2

10:45 hodin start dětského běhu (400 metrů)
11:00 hodin start závodu 3 km (canicross)
11:01 hodin start závodu 3 km (kros)
11:45 hodin vyhlášení dětský běh +závodu na 3 km

12:00 hodin start závodu 9 km (canicross)
12:01 hodin start závodu 21 km (canicross)
12:05 hodin start závodu 9 km +21 km (kros)
14:30 hodin vyhlášení závodu 9 km + 21 km

Prezentace se uskuteční v den závodu od 9:00 hodin do 11:30 hodin(závody se starty dříve nejpozději 30 minut před startem). Trasa 3 km bude rozdělena do více věkových kategorií (dětských), a to podle počtu startujících dětí. Ročníky 2000 a mladší startují na všech trasách zdarma. Dětský běh je pak rovněž bez registračního poplatku.

Více informací naleznete na internetových stránkách www.galerieteplice.cz a na facebooku www.facebook.com/teplickypulmaraton/.

Hlavními partnery akce jsou RAID LIGHT, IRON TIME, HOTEL OSTROV, PIVOVAR MONOPOL, SALON GABRIELA, NORSKÁ MÓDA, MLADÁ FRONTA, INTERSPORTa další.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru