Most - Prověřit schopnosti mosteckých házenkářek před novou sezonou přijedou o víkendu nejlepší ženské házenkářské týmy z celé Evropy. Od pátku 10. srpna do neděle 12. srpna se totiž v mostecké sportovní hale uskuteční další ročník mezinárodního Turnaje Českého porcelánu Dubí.

Fanouškům se tak kromě domácích hráček představí družstvo Thüringer HC. Aktuální mistr německé bundesligy v Mostě tráví letní měsíce pravidelně. V jeho řadách se představí i aktuálně jedna z nejlepších evropských házenkářek, česká reprezentantka Iveta Luzumová. Dalším účastníkem turnaje je ruská Zvezda Zvenigorod, která se na turnaji Českého porcelánu Dubí představí už potřetí. Mostecké hráčky ale ruský tým znají i z bojů v Poháru EHF, kdy se jim ho v uplynulé sezoně podařilo vyřadit v souboji o postup do skupinové fáze soutěže. Čtvrtým účastníkem silně obsazeného turnaje je běloruský mistr BNTU BelAZ Minsk, který už v minulosti s Černými anděly také změřil síly v Poháru EHF. I tehdy byly úspěšnější mostecké házenkářky.

Všechny tři zahraniční týmy jsou účastníky evropských pohárových soutěží, Thüringer hraje Ligu mistrů, Minsk i Zvenigorod stejně jako Černí andělé Pohár EHF.

Pokud chcete vidět špičkovou evropskou ženskou házenou, přijďte do mostecké sportovní haly fandit Černým andělům. Vstupné na turnaj je dobrovolné, do haly je vstup pro diváky bočním vchodem od informační recepce.

Rozpis turnaje Českého porcelánu Dubí

Pátek 10. 8.
17:00 Thüringer HC – Zvezda Zvenigorod
19:00 DHK Baník Most – BNTU BelAZ Minsk

Sobota 11. 8.
14:00 utkání mladších dorostenek DHK Baník Most – Thüringer HC
17:00 Zvezda Zvenigorod – DHK Baník Most
19:00 BNTU BelAZ Minsk – Thüringer HC

Neděle 12. 8.
12:00 DHK Baník Most – Thüringer HC
14:00 Zvezda Zvenigorod – BNTU BelAZ Minsk

(pim)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru