Litvínovskou Vervu posílí brankář Hanuljak, Romančík uspěl na zkoušce
Ilustrační foto
Sport

Litvínov - Vzhledem ke zranění brankáře Michaela Petráska klub přistoupil k prozatimní tříměsíční dohodě s brankářem Miroslavem Hanuljakem. “Hledali jsme zkušeného brankáře, který bude krýt záda jedničce týmu Jaroslavu Janusovi, než se uzdraví Michael Petrásek,” vysvětluje generální ředitel klubu Jiří Šlégr.

Slovenský obránce Ladislav Romančík uspěl na zkoušce v Litvínově. S HC VERVA Litvínov se dohodl na roční smlouvě s následnou opcí klubu.

“Ladislav Romančík je urostlý a dobře bruslící defenzivní obránce. Ve svých 22 letech už nastoupil i do seniorské reprezentace Slovenska, reprezentoval i v mládežnických kategoriích. V loňské sezóně nastupoval v nejvyšší slovenské soutěži v první obranné dvojici,” vyzdvihuje přednosti nové akvizice Jiří Šlégr.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru