Po dvouměsíční pauze opět pokračují boje v Mostecké lize malé kopané
Foto: MLMK
Sport

Most - Po dvouměsíčním letním spánku se opět přihlásil ke slovu mostecký malý fotbal. A byl to nástup se vším všudy, neboť týmy před sebou hned měly zdvojené kolo. Celkem tedy bylo odehráno osm utkání.

V prvním z nich ochutnali svou první letošní porážku hráči Gamblers Most a je třeba přiznat, že jejich přemožitel byl poměrně překvapivý. Tento cenný skalp pro sebe získali hráči týmu Švejk a to v poměru 7:5. Hned čtyřmi kanadskými body přispěl k výhře svého týmu jako správný kapitán Zdeněk Tureček (3+1). Dvakrát pak bodovali jeho spoluhráči Zdeněk Kušnír (2+0) a Pavel Vávra (1+1). Za poražené se výrazněji prosadili Zdeněk Macháček (1+2) a David Macko (0+2).

Švejk bohužel na tento svůj výkon nedokázal navázat v dalším zápase a svému příštímu soupeři, Jablíčkům Chomutov, podlehl 4:6. Chomutovské táhli Jan Kopta (3+1) a Matěj Dolejška (2+1). Za poražené tentokrát vyčníval Petr Vokurka (2+1) a opět Pavel Vávra (1+1).

Na rozdíl od Švejka Jablíčka Chomutov svůj dvojboj zvládla a porazila i svého příštího soupeře, Inseminátors FC, a to 7:4. I tentokrát úřadovala hlavně dvojice Matěj Dolejška (3+1) a Jan Kopta (2+2). Po dvou kanadských bodech se k nim připojili Dominik Nobst (2+0) a Lukáš Svoboda (0+2). Ofenzivu Inseminátors FC tradičně ztělesňoval kolos Martin Boček (2+1) doplňovaný Matějem Šanobou (1+1).

Následovalo střetnutí mezi proOFFICE a GMS Most. V něm dokázali hráči proOFFICE vzdorovat GMS Most pouze první poločas (2:3). V tom druhém ovšem jejich soupeř již dominoval a zvítězil jasně 10:2. Ve skutečný stroj na góly se proměnil Vít Popelka, s čerstvým titulem mistra Evropy v malém fotbale, který si připsal zápis 6+1. Vedle něj klasicky zářil i druhý útočný klenot GMS, Petr Bohata (2+2). Po třech kanadských bodech brali Michal Pilař (1+2) a Lukáš Haspra (0+3). Za proOFFICE přesně mířili David Smetánka a Filip Těšitel (oba 1+0).

GMS Most zvítězili i ve svém druhém zápase tentokrát proti Avengers Most a to 9:6. Útok vítězů měl opět jména Vít Popelka (3+1) a Petr Bohata (2+2). Ty doplňovali Michal Pilař (1+2), Petr Hrach (2+0) a David Gábel (1+1). Za poražené si po třech zápisech připsala trojice Martin Plaček (3+0) a bratři Jakub (2+1) a Václav (1+2) Zaspalové.

Avengers Most narazili i ve svém druhém utkání a tentokrát mnohem výrazněji. Výhru 17:3 nad nimi si připsalo Atlético Most. Nejvíce bodů si ze zápasu odnesl Adam Koudelka (3+2). Dále se prosadili Svatopluk Boušek a Dominik Hána (oba 3+1), Jan Štefko (3+0) a Dominik Dolejší (2+1).

V demolici soupeřů pokračovalo Atlético i v posledním zápase neděle, v kterém porazilo proOFFICE 15:4. Hned devět kanadských bodů si připsal Domini Dolejší (6+3). Zazářil také Jan Štefko (3+3). Bodově vynikli ještě Svatopluk Boušek (2+3) či Adam Koudelka (4+0).

Po nedělním programu je v čele ligy GMS Most se čtyřbodovým náskokem před Atléticem Most a pětibodovým před dvojicí Katalánci Most a Gamblers Most.

Rovněž kanadské bodování zcela válcují zástupci GMS Most. V čele je Vít Popelka (27+31) před svým parťákem Petrem Bohatou (32+15). Až na třetím místě je zástupce jiného týmu a to Adam Koudelka (26+12) z Atlética Most.

GMS dvojice vládne i nejlepším střelcům soutěže. Bohata přesně mířil již třicetdvakrát a Vít Popelka dvacetsedmkrát. Za nimi je Adam Koudelka s dvacetišesti zásahy.

Popelka je pak s obrovským náskokem i nejlepším nahrávačem soutěže (31 asistencí). Za ním je David Macko (18) z Gamblers Most a Martin Boček z Inseminátors FC a Dominik Dolejší z Atlética Most (oba 16).

Nejlepším gólmanem soutěže je momentálně s průměrem 3,00 obdržené góly na zápas Miloslav Aschenbrenner z Katalánců Most. Za ním jsou Ondřej Bíro (3,40) z Gamblers Most a Václav Šlégr (3,43) z Atlética Most.

I příští neděli mají před sebou hráči Mostecké ligy malé kopané zdvojené kolo a diváci si tak mohou spoustu malého fotbalu užít na hřišti 11. ZŠ opět za týden.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru