VIDEOREPORTÁŽ: Nemějte ze školy strach! Na 7. ZŠ začali seznamovat děti s budoucími spolužáky i učitelkami
Děti na prvním dni otevřených dveří. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Most - Sedmá základní škola v Mostě otevřela své dveře pro nastávající prvňáčky. Děti budou svou budoucí školu a třídní učitelky poznávat celý rok, celkem tam budou moci přijít pětkrát.

„Tuto akci děláme již několik let a velmi se nám to osvědčilo. Dítě si díky tomu na novou školu zvykne, dobře ji pozná a až k nám v září příštího roku nastoupí, bude ve známém prostředí, bude znát své spolužáky i svoji paní učitelku. To je pro dobrý start ve škole hodně důležité. Rodiče mohou už dopředu komunikovat s učitelkou a řešit nějaké případné problémy či postižení dítěte. Děti i rodiče jsou tak na začátku školního roku mnohem klidnější a spokojenější,“ uvedla Libuše Hrdinová, ředitelka 7. ZŠ Most.

Další setkání děti čeká 11. prosince, poslední potom na konci května. Více píšeme v článku Poznejte 7. základní školu v Mostě! Zajímavě a důkladně, v průběhu čtyř ročních období.

Videoreportáž

https://www.youtube.com/watch?v=WUNTlxDlFZI

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru