Most - Snad každý Mostečan si v posledních měsících všiml nehezkých graffitů „Úklid Pohoda“, které „zdobí“ veřejné prostory našeho města.

Graffiti, které zdají se být karikaturou na logo známé mostecké firmy, se jako houby po dešti začaly objevovat v letním období letošního roku. Kdo za tímto nevkusným zviditelněním jména firmy stojí? Netřeba říkat dvakrát, že to není nic dobrého a protože se jedná o trestný čin, případem se již zabývá i Policie ČR. Firma Úklid Pohoda toto jednání odsuzuje.

"Firma Úklid Pohoda se od těchto nehezkých graffitů, jestli to tak vůbec lze nazvat, chce absolutně distancovat, nevíme kdo a ani proč to dělá. Jako jednatel firmy bych tímto rád spoluobčany - nezletilce - děti - zkrátka ty, kteří to mají na svědomí, vyzval - aby s tím neprodleně přestali. Poškozují tím dobré jméno naší firmy, kterou zde v Mostě pilně budujeme, poškozují tím také majetek města a nejen města, ale i soukromý majetek - ale především tím opravdu nehezky hyzdí cele naše město. Jako firma jsme se dokonce rozhodli nabídnout odměnu 10 tisíc korun tomu, kdo tyto vandaly načape!!!" uvedl Martin Fajner, jednatel společnosti Úklid Pohoda.

Úklid pohoda je největší úklidová firma na Mostecku. Tato mladá a flexibilní firma se za pouhé 3 roky v tomto regionu vyšvihla na samotnou špičku svého oboru a stala se jedničkou v úklidových službách. Dnes uklízí společné prostory ve velkém množství panelových domů po celém severu ale například také v prestižní kavárně Lagarto či na mosteckém Autodromu a zaměstnává osmdesátku lidí po celých severních Čechách. Jejich motto zní: "Přeci si nebudeme uklízet chodby jako za totáče." a ve svém regionu vedle své hlavní činnosti sponzorují mnoho různých akcí a podporují mladé lidi.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru