Most - Pamatujete na oblíbenou pizzerii v mosteckém Kahanu? Druhý lednový den bude opět otevřena. Pizza Trio chystá kvalitu, tradici a několik novinek. Kuchyň bude mít pod palcem specialista na pizzu, všemu velí mladík, kterého teprve čeká maturita. Už teď má ale odvahu plnit si sen.

Název zůstává, mění se majitel a přístup. Tak shrnuje start svého podnikání osmnáctiletý Patrik Mejsnar z Mostu. Vyhlédl si malou pizzerii v Kahanu, kterou původní majitel zavřel.

 „Rozhodl jsem se ji převzít. Nechal jsem si původní zaměstnance, se kterými byli zákazníci spokojení. A získal jsem skvělého kuchaře, který má svůj vlastní recept na těsto a střeží si ho,“ říká student mostecké hotelové školy s tím, že ho v jeho podnikatelském záměru podpořil otec. „Ve škole o tom vlastně ještě neví, ale jsem si jistý, že u nich ucítím podporu, vždyť je to jejich cíl, připravit své studenty na práci v gastronomii,“ odpovídá mladík na otázku, zda nebude mít ve škole problém, že se při studiu věnuje podnikání.

Čím chce zaujmout zákazníky? „Na prvním místě je určitě zaujmeme tím, jak bude náš pizzař těsto zpracovávat.  Tedy metodou, která je běžná v Itálii, kolébce tohoto oblíbeného pokrmu. Asi každému se ve spojení s pizzou vybaví pizzař, jež těsto točí na dlani ruky a metodou vyhazování a odstředivé síly jej zpracovává do požadovaného tvaru.  Je to taková pizza akrobacie. Na pizze bude víc surovin, než byli zákazníci dosud zvyklí. Péct se bude v peci obložené šamotem, díky čemuž může být rozpálena až na nějakých tři sta stupňů celsia. Také budeme mít širší nabídku salátů jako hlavního jídla. Denně tedy budeme mít 22 druhů pizzy a 4 velké saláty. Pizza Trio není restaurace jako taková, fungujeme jako tzv. pizza s sebou. A samozřejmě máme i rozvoz,“ představuje svůj podnik sympatický mladík.

3112pizzamost2

Mezi pizzami najdou zákazníci klasiku, ale i některé speciality. „Kuřecí samuraj, Mexiko, Hermelínová s brusinkami a specialita podniku Pizza Trio – to jsou druhy, které běžně pizzerie v nabídce nemají. Určitě je doporučuji vyzkoušet,“ láká zákazníky Patrik Mejsnar.

Kvalita za dostupnou cenu

Vymyšlenou má i taktiku, jak v tvrdém světě byznysu prorazit. „Jednoduše – nabídneme kvalitní suroviny, ale za dostupnou cenu. Nejdražší pizzu si u nás lidé koupí za 129 Kč,“ podotýká Mejsnar, který má zajištěný dennodenní dovoz čerstvých surovin. Mostečané mají navíc rozvoz po městě zdarma, do okolí bude rozvoz za poplatek. „Chystám také objednávky přes internet, pro mnohé je to pohodlnější než volat. Máme jak profil na facebooku – Pizza Trio-Most, tak i webové stránky www.pizzatrio.cz,“ doplňuje výčet služeb mladý podnikatel. Klasikou je pak zákaznická kartička, kdy zákazník za devět celých pizz získává desátou zdarma.

V den otevření od 19 do 21.30 hodin druhá pizza zdarma!

Přípravy jsou nyní už v plném proudu. „Moc se těším, až vše ve středu 2. ledna spustíme. Ten den v čase od 19 do 21.30 hodin dostane každý zákazník, který si koupí či objedná celou pizzu, další zdarma,“ láká na výhodnou akci Patrik Mejsnar.

3112pizzamost3

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru