Řidič jede v protisměru na silnici I/13 u Mostu. Foto: Policie ČR
Zajímavosti

Most - Dopravní policisté v Mostě apelují na řidiče jedoucí po silnici I/13 v obou směrech, aby si dobře všímali dopravního značení na této komunikaci. Jen během tří dnů tam došlo k několika dopravním nehodám, kdy řidiči jedoucí ve směru z Litvínova nesmí v místě nového značení pod Hněvínem odbočit do Mostu u muzea.

Motoristé musí respektovat směrové desky a nemohou přejíždět do pruhu za šikmými rovnoběžnými čáry. To znamená, že pokud chtějí sjet do města, musí pokračovat po sinici I/13 až k Tescu a tam teprve mohou odbočit do města. V opačném směru motoristé jedoucí po silnici I/13 ve směru na Chomutov jsou značkou informováni o objížďce (buď přes město, ulicí SNP, na Souš a poté na silnici I/13, nebo až do Záluží po I/27 , kde odbočí na Dolní Jiřetín a přes Komořany najedou na I/13 ve směru na Chomutov – platí hlavně pro nákladní vozidla.).

O jedné z dopravních nehod pod Hněvínem píšeme více v článku Nehoda pod Hněvínem, kvůli zranění zasahují všechny složky záchranného systému.

1503trinactka

Zde řidiči nesmí přejíždět šikmé čáry, při jízdě od Litvínova zde není vjezd do Mostu možný. Foto: Policie ČR

"Policisté v rámci kontrol v daném úseku zjistili i několik přestupků, které řešili s řidiči, v jednom případě narazili na řidiče v zeleném autě, který jel v protisměru. Naštěstí se nikomu nic nestalo a policisté hříšníka zastavili. Nerespektování dopravního značení policisté řeší nekompromisně uložením pokuty," upozorňuje Ludmila Světláková, tisková mluvčí Policie ČR.

https://www.youtube.com/watch?v=u4rUIAIpzes

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru