VIDEO: Nenechte si ujít skvělý blues-rock! Jack J Hutchinson zahraje v Česku poprvé a na Benediktu
Jack J Hutchinson.
Zajímavosti

Most - Mostecký hotel Benedikt pro vás připravil na Velikonoční pondělí skvělý koncert. Na velikonoční pondělí, tedy 22. dubna od 19 hodin se zde to v místním salonku rozjede ve stylu blues-rock Jack J Hutchinson.

Jack J Hutchinson je v Londýně usazený britský bluesrockový kytarista a zpěvák. Classic Rock Blues Magazine o něm napsal: "Jeden z těch, kteří se narodili pro soul a blues". V letech 2015 a 2016 byl nominován na British Blues Awards. Hutchinson se narodil v roce 1982 v Leicesteru, mládí strávil na severozápadě Anglie a v roce 2005 se přesunul do Londýna. Postupně sdílel pódium s některými z nejznámějších britských bluesových hudebníků včetně Boom Band, Dr. Feelgooda a Iana Siegala. Podílel se i na nahrávání společného alba s Jeffem Beckem, Bad Company a Van Morrisonem. Hutchinson natočil sólové album Feathers and Fools a následně dvě EP (Get It Back a Unplugged), které uspěli kromě Velké Británie a USA i v Austrálii, Švédsku, Německu, Japonsku a Kanadě. Nyní mu vychází druhé album „Set your Heart for the Sun“.

https://www.youtube.com/watch?v=rvTGZGpGJAo

„Můj táta byl fanoušek Beatles, Stones a v autě sjížděl jedině kazetu živák Queen z Wembley 1986,“ říká hvězda londýnských rockových klubů Jack J Hutchinson a dodává: „To byl dobrý začátek. Ve čtrnácti jsem objevil Led Zeppelin a strávil hodiny kopírováním jejich muziky. Když jsem se přestěhoval do Londýna, jamoval jsem po nocích v rockových klubech a tak se zlepšoval. Dneska se jako muzikant potkávám denně s novými lidmi a máme spoustu sdílených vlivů. Vloni jsem si zahrál s Jimmy Pagem!!! To je zabiják! Na to nikdy nezapomenu! Mám rád, když na pódiu za mnou duní zvuková stěna a letos se moc těším na Velikonoční koncerty v Česku, potom ve Francii, Španělsku a Rusku. Na Vánoce jsem dostal hodně kondicionéru na vousy, tak můžu na cestách klidně strávit celý rok.“

Jack J Hutchinson v Česku ještě nehrál. Bude to skvělý blues-rock. Nenechte si to ujít a přijďte v pondělí na Benďák!

Koncert: Jack C Hutchinson (London, UK) Jack C Hutchinson - kytara, zpěv, Tomáš Liška - basa, Tomáš Hobzek - bubny

Termín: Velikonoční pondělí 22. 4. 2019 v 19:00

Místo: Hotel Benedikt, Rekreační 1048, Most http://benediktmost.cz Vstupné: 250 Kč

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru