Litvínovští dobrovolní hasiči uspořádali dětský den. Děti si užily bohatý program
Foto: JSDH Litvínov
Zajímavosti

Litvínov - V sobotu 1. června pořádala JSDH a SDH Litvínov před hasičskou stanicí v litvínovském Hamru tradiční dětský den. Přítomní mohli vidět hasičskou techniku HZS stanice Litvínov, ukázky složek IZS a také výzbroj a výstroj městské policie Litvínov a Policie České republiky.

V průběhu dne bylo pro všechny děti k dispozici občerstvení v podobě buřtů a pití – vše zcela zdarma, včetně sladkostí. Za soutěže byly děti odměněny drobnými dary.

1006detskyden1

Hasiči připravili bohatý program: dětské soutěže, požár osobního automobilu, zneškodnění nebezpečného pachatele a vyproštění osoby z havarovaného vozidla, ukázku techniky městské policie Litvínov, ukázku techniky JSDH Litvínov nebo ukázku techniky Policie České republiky.

1006detskyden3

Na závěr byla přichystána tolik očekávaná pěnová koupel, kterou hasiči vytvořili ve spolupráci s jednotkou ze Želenic.

1006detskyden4

4x foto: JSDH Litvínov

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru