VÍTE, ŽE... Tento mostecký park, který čeká velká proměna, má i svůj vlastní web
Park Střed v Mostě. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Most - Statutární město Most spustilo nové webové stránky s informacemi o obnově centrálního parku Střed. Stránky jsou rovněž optimalizované pro mobily či tablety. Nové webové stránky doplnily Facebookovou stránku Znovuzrození parku Střed a mají za cíl přinést občanům aktuální informace o fázích obnovy parku, plánovaných akcích a dalších novinkách.

Stránky najdete na tomto odkazu. “Naším cílem je potřebné informace o projektu zájemcům více přiblížit a nabídnout je na jednom místě. Chceme také zlepšit komunikaci s veřejností. Na stránkách je kontaktní formulář, prostřednictvím kterého nám mohou občané napsat své postřehy a dotazy nebo se přihlásit k odběru novinek,” uvedla Veronika Loucká, manažerka projektu Znovuzrození parku Střed.

Dosud město o aktivitách ohledně parku Střed informovalo prostřednictvím tištěných a on-line Mosteckých listů a Facebookové stránky. “V tom budeme nadále pokračovat. Budeme také rádi, když se s námi lidé podělí o první dojem z nové webové stránky,” doplnila Veronika Loucká.

Své náměty a postřehy nejen k novým webovým stránkám parku Střed můžete poslat prostřednictvím kontaktního formuláře webových stránek nebo na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..



Vítězný architektonický návrh by měl být znám na jaře 2020. Příprava projektové dokumentace bude trvat přibližně jeden rok, stavební a vegetační úpravy parku by se tedy měly rozběhnout v roce 2021. Slavnostního otevření se obyvatelé dočkají v roce 2022. Velká pozornost bude následně věnována také údržbě a rozvoji parku.

Na obnovu parku Střed získalo statutární město Most odbornou a finanční podporu ve výši 25 mil. korun od Nadace Proměny Karla Komárka. (lou/Mostecké listy)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru