V Mostě bude otevřeno nové nákupní centrum, nabídne širokou škálu zboží na 1500 m2
Prodejnu najdete naproti 8. základní škole v Mostě. Foto: Olga Markuzziová
Zajímavosti

Most - Zboží na 1.500 metrech čtverečních nabídne prodejna Fikko market, která bude nová a větší znovu otevřena ve středu 14. srpna v ulici Vítězslava Nezvala v Mostě.

Jde o takové menší obchodní centrum, které nabídne opravdu pestrou škálu zboží. Čerstvé potraviny, jež se budou každý den dovážet i od místních a přespolních českých firem, jako například ovoce, zeleninu, dále uzeniny, lahůdky, pečivo, nebo mražené zboží a další potraviny, a najdete tu i speciality vietnamské kuchyně a spoustu spotřebního zboží.

Na své si tu přijdou motoristé, hospodyňky, chovatelé zvířat, či děti a školáci. Fikko market se nachází ve dvou patrech, v přízemí jsou potraviny, nápoje a lihoviny, ve druhém patře je spotřební zboží. Nabízí sortiment domácích potřeb, bytového textilu, drogerie, elektro, hraček, potřeb pro motoristy, potřeb pro domácí mazlíčky, barvy a laky, papírnictví, umělých květin, ponožek a punčochového zboží, spodního prádla, obuvi, či tašek a batohů, i pro školáky.

Čerstvé potraviny sem budou dodávat například firmy Bufijo, Uzenářství Ježek, Karel Švambera Lužice, Háša Teplice a další.

První den dárek a každý týden akční nabídka

„V okolí není nic podobného, proto jsme se rozhodli naše původní prostory rozšířit a nabídnout zákazníkům opravdu velký výběr zboží pod jednou střechou, v jedné prodejně. Ve středu otevíráme a každý, kdo ten den nakoupí zboží aspoň v hodnotě 300 korun, od nás obdrží jako malé poděkování dárek v podobě lahve vína nebo domácí klobásy,“ uvedl An Tran, vedoucí prodejny Fikko market Most. Ten nám dále prozradil, že různé zajímavé akční nabídky zde budou zákazníkům přinášet každý týden.

Například první týden od otevření bude akční nabídka na spodní prádlo a obuv. Když zakoupíte tři kusy spodního prádla nebo obuvi, budete mít ten třetí, nejlevnější kus zdarma.

Fikko market, který provozuje firma DVFIKKO, najdete naproti 8. Základní školy, v ulici Vítězslava Nezvala čísla popisného 2815/41 v Mostě. Poprvé bude otevřen 14. srpna od 7 do 19 hodin a dále každý den v týdnu ve stejný čas.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru