FOTO: Dětský den na Benediktu opět dobře pobavil tisíce lidí. Podívejte se, jak probíhal
Dětský den na Benediktu. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Most - V pátek 6. září se na mosteckém Benediktu uskutečnil druhý ročník akce Dětský den, jejímž pořadatelem byl Autosalon Most, ve spolupráci s místní organizací ODS a za podpory mnoha místních firem.

Akce i v letošním roce přilákala tisíce lidí, kteří se i díky teplému slunečnímu počasí rozprostřeli po celém areálu. Mohli využít nabídku občerstvení za přijatelné ceny a svojí útratou tak přispět na podporu dětí v dětských domovech prostřednictvím Nadačního fondu Veroniky Kašákové. Užívali si také všech atrakcí a bohatého kulturního programu, který pro ně byl připraven. Probíhali zde i autogramiády Černých andělů či známých osobností, rozdávala se spousta dárků.

„Je úžasné vidět ta krásná dětská očička a úsměvy a vidět lidi, že se tady dobře baví a jsou spokojení. My z toho máme opět velice dobrý pocit a určitě akci příští rok zopakujeme,“ zhodnotil akci Josef Solnař, majitel Autosalon Most a organizátor akce.

Jak dětský den probíhal, uvidíte v naší fotogalerii.

Foto

Akci podpořili tito partneři a firmy:

0109detskydenletaksponzori

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru