OBRAZEM: V Mostě se otevřel velký Möbelix! Podívejte se s námi dovnitř
Prodejna Möbelix v Mostě. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Most - Nábytkářský řetězec Möbelix otevřel v Mostě svoji čtrnáctou pobočku. A lidé hned zaplnili jeho prostory. Jde o druhý obchod v Ústeckém kraji.

Möbelix vstoupil na český trh v roce 2008 a původně se profiloval jako diskontní nábytkářský řetězec nabízející především nízké ceny svých produktů.

Postupně ale od této prodejní filozofie ustupoval a v roce 2016 zahájila společnost postupný remodeling stávajících i nových prodejen, kterých je v České republice nyní čtrnáct. První v Ústeckém kraji se nachází v Ústí nad Labem, nyní se otevřela v Mostě. Möbelix v prodejnách sází na designovou prezentaci vystaveného zboží, inspirativně zařízená oddělení a rozšíření sortimentu i služeb.

Stavba začala v Mostě předešlou zimu. Během výkopových prací se stavaři setkali i s jednou kuriozitou. Našli kostru starou čtyři tisíce let. Pozůstatky a vyzvednuté předměty má nyní ve svém archivu k dalšímu zpracování archeologický ústav v Mostě. Více o neobvyklém nálezu píšeme zde.

FOTO

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru