Jídlo z Formanky jako od maminky vám dovezou až domů. Podívejte se na jídelníček do konce týdne
Tento fešák z Formanky vám přiveze jídlo jako od maminky až domů. Foto: Olga Markuzziová
Zajímavosti

Most - Restaurace Formanka je zavedená pivnice, která se však od dubna loňského roku zaměřila i na stravování. Každý den tu vaří jídla, poctivě a po domácku, tedy bez zbytečných přísad, konzervantů nebo dokonce náhražek. Jídlo vám navíc dovezou až domů.

Oběd si můžete objednávat každý den od 10 do 12 hodin a jídlo vám dovezou do vašeho bydliště v Mostě až do 15. hodiny, musíte mít však včas objednáno. Za dovezení ani zabalení jídla nic navíc platit nebudete. Pro rozvážená jídla platí stejné ceny, které jsou uvedené na jídelníčku. Bez jakýchkoliv příplatků.

Na oběd však můžete zajít přímo do Restaurace Formanka, dát si nabízené polední menu nebo v odpoledních a večerních hodinách si vybrat některou z nabízených minutek. Otevřeno mají denně od 10 do 22 hodin, v pátek a v sobotu do 24 hodin.

Podívejte se na naše video z restaurace Formanka:

https://www.youtube.com/watch?v=e-V2fI_vtLg

Už se vám sbíhají sliny? Podívejte se jaké obědové menu pro vás Restaurace Formanka připravila od pondělí 7. října do pátku 11. října. Jídla objednávejte na telefonním čísle 776 675 594.

Jídelníček:

0710jidelnicek

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru