Profi Taxi 14014 v Mostě i Litvínově normálně funguje. Doveze vám i určitý sortiment
Profitaxi Most a Litvínov.
Zajímavosti

Most - Každý kdo nemá k dispozici auto a má obavy jezdit městskou hromadnou dopravou, si může objednat taxislužbu. Profi Taxi Most a Litvínov, které znáte pod telefonním číslem 14014 je k dispozici i nyní v době vládou zakázaného volného pohybu osob na území celé České republiky.

Profi Taxi funguje v Mostě i Litvínově nonstop, tedy 24 hodin denně a 7 dní v týdnu, bez omezení. Řidiči této taxislužby a všechny vozidla splňují legislativní požadavky pro přepravu osob v režimu TAXI.

Všechna vozidla jsou pravidelně dezinfikována, z důvodu bezpečnosti řidičů a zejména kvůli bezpečnosti zákazníků. Řidiči mají k dispozici ochranné pomůcky ve formě roušek a desinfekčních prostředků. Pro převoz zákazníků jsou v této době využívána převážně zadní sedadla.

Kromě převozu osob nabízí Profi Taxi také dovoz zboží v omezeném sortimentu, jedná se zejména o sortiment čerpacích stanic. Například cigarety, pití, sladkosti, a podobně.

Objednávejte PROFI TAXI NON-STOP na našem dispečinku, na telefonním číslo 14014 nebo na 606 25 25 25.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru