JÍDELNÍČEK: Co vám v Srdcovce Litvínov uvaří ve dnech od 4. do 9. května?
Ilustrační foto: Srdcovka Litvínov
Zajímavosti

Litvínov - Na která jídla se můžete těšit v týdnu od 4. do 9. května z restaurace Srdcovka Litvínov? Pochutnat si můžete opět na jejich skvělých burgerech, ale budou v nabídce i další hotová jídla.

Srdcovka Litvínov je restaurace, kterou si každý, kdo ji v Litvínově navštíví, vryje do srdce. Přinejmenším svým názvem Srdcovka. V běžném provozu sem zajdou zejména milovníci piva, ta zde čepují z tanků a hned několik druhů. Ti, kterým kručí v břiše, si tu zase pochutnávají na výborném jídle. Jenže nyní se provoz restaurace kvůli pandemii Covid-19 a nařízení vlády zastavil. Nikoliv však zcela. Provoz kuchyně je v čilém proudu a i pivo je k mání. Kuchyni má ve svých rukách vyhlášený šéfkuchař Jacob Racek. On je připravuje nejen tak, že výborně chutnají, ale také krásně vypadají.

Jídla se v Srdcovce Litvínov připravují v hygienicky zajištěné kuchyni. Provoz kuchyně nyní funguje přes výdejní okénko každý den od 12 do 18 hodin, v pátek a sobotu až do 20 hodin. Případně vám je dovezou až domů, pokud si objednáte jídlo aspoň za 500 Kč.

Chybí vám dobré pivo? I to si zde můžete zakoupit přes okénko a odnést v pet lahvích. Nebo vám ho spolu s jídlem dovezou.

Restauraci Srdcovka najdete v Litvínově v ulici Podkrušnohorská v čísle popisném 1711. Objednávky realizujte na telefonním čísle 774 950 817.

Podívejte se na menu, které Srdcovka nachystala pro týden od 4. do 9. května:

0405srdcovkamenu

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru