Znáte hru Life is Skill? Na Mostecku a Chomutovsku jsou označeny desítky zajímavých míst, za návštěvu jsou body
Do aplikace se načítají body z nálepek. Foto: LiS
Zajímavosti

Most, Chomutov - Už jste slyšeli o hře Life is Skill, která motivuje děti a mládež k volnočasovým aktivitám?

Vymysleli ji nadšenci z Chomutova, kteří uvedli v život hru, jejímž hlavním cílem je dostat zábavnou formou účastníky ven od počítačů do přírody, kulturních objektů a na sportoviště. Registrované děti a mládež získávají body za účast v různých volnočasových aktivitách.

Spolupracuje se se školami, sportovními spolky, obcemi a dalšími. Momentálně je v rámci hry rozmístěno 247 soutěžních destiček v okresech Chomutov a Most.

Cílem hry je sbírat soutěžní body za různé aktivity, třeba za návštěvy sportovišť, hradů, zámků, knihoven či zoo, prostě všude tam, kde jsou umístěny nálepky, pomocí kterých se informace o návštěvě místa načítá do aplikace v mobilu.

Účastníci jsou následně vyhodnoceni a dle míry jejich zapojení, které je vyhodnoceno z počtu získaných bodů, jsou i odměněni.

Chcete příklad, kde body sbírat? Jednu takovou nálepku najdete třeba na rozhledně Maják u Strupčic, další je na kopci Špičák u Mostu, jiná se nachází na Malé věži zříceniny hradu Hasištejn.

Více informací o hře a lokality bodů naleznete na www.muj.lifeisskill.cz a www.lifeisskill.cz.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru