ÚklidoFFka company s.r.o.
Zajímavosti

Kvůli situaci, která v celém světě nastala, musí mnoho lidí přemýšlet, za co své peníze utratí, a proto se nová úklidová firma ÚklidoFFka company s.r.o. rozhodla udělat průzkum spokojenosti s úklidem na Mostecku.

"Jsme zhrozeni z nízké kvality poskytovaných služeb, které zde jsou poskytovány. Atmosféra tu není dobrá a velké množství dotázaných nahlíží na úklidové služby jako na nepotřebné, protože si jsou sami schopni uklidit mnohem kvalitněji. Když jsme dotazovaným položili otázku "Proč tedy využívají služby, se kterou nejsou spokojeni", odpověď byla většinou stejná, nebo obdobná", říká jednatel firmy ÚklidoFFka company s.r.o. "Cena za tyto služby není příliš vysoká a starostí je v dnešní době tolik, že řešení nekvalitního úklidu je jedna z těch posledních," dodává jednatel."

Jedna z odpovědí dotázaných hovoří za vše. "Když neuklízí, jak mají, tak je i 50,- hodně a aby toho nebylo málo, tak často svalují vinu na někoho či něco jiného, místo toho aby uznali svou chybu, omluvili se a sjednali nápravu."

S cenou služby šla bohužel dolů i kvalita. Zaměstnanci jsou často nezkušení a není jim věnována dostatečná péče. Dále pak jejich mzdové ohodnocení také často neodpovídá požadované kvalitě úklidu. "Velmi často se na sociálních sítích doslýcháme dokonce o tom, že vůbec mzdu neobdrží a když ano, tak málokdy včas", řekl jeden z dotázaných.

2705uklid

Jednatel: "Přicházíme na tento trh s cenou o trochu vyšší, než je u zde působících společností, na druhou stranu garantujeme nadstandardní servis v oblasti kontrol, pečlivý výběr zaměstnanců, jejich kvalitní proškolení a zajímavé mzdové ohodnocení. Domníváme se, že výše zmíněná opatření nám pomohou zaručit kvalitu a výrazně snížit fluktuaci."

Co chybí u úklidových firem Vám?

Mně osobně chybí na trhu edukace zaměstnanců a nedostatečná ochota řešit nestandardní požadavky klientů. Naše firma proto zahrnuje ve svých službách i poradenství pro klienty zdarma. Určitě se každému někdy stalo, že nedokázali odstranit nějakou nečistotu. Zkratka chceme na trh přinést novou energii a pokud to bude možné, napravit pověst celému úklidovému segmentu, odpovídá jednatel.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru