Firma na výrobu knedlíků v Lužicích přijme zaměstnance
Ilustrační foto: CC0
Zajímavosti

Lužice - Knedlíky začali vařit poprvé v roce 1990, tehdy namátkově a přitom začali shánět první odběratele. V roce 2002 Karel Švambera, výrobce knedlíků, založil svoji firmu. Od té doby zde uvařili tisíce knedlíků v různé podobě. Od tradičních klasických houskových, tak i oblíbených bramborových, nebo plněných uzeným masem či ovocné a také šišky s mákem. Šišky s mákem dokonce získaly ocenění Regionální potravina. Nyní do tohoto podniku přijmou nové zaměstnance.

„Naše knedlíky jsou vyhlášené a oblíbené, odbyt máme, ale chybí nám lidé do výroby. Při výrobě našich produktů se nepoužívá žádná chemie, kromě kupovaného džemu do ovocných knedlíků, vše je poctivě vařeno jako za starých časů. Rádi do svého kolektivu přivítáme poctivé lidi, kteří se nebojí práce a mají chuť spolu s námi se podílet na rozvoji tradiční české firmy,“ sděluje Daniel Švambera.

Co firma nabízí? Práci na plný úvazek s pracovní smlouvou, s individuální pracovní dobou, místem pracoviště v Lužicích, nástupní plat 20.000,- Kč. Výuční list v oboru kuchař je výhodou.

Životopis pošlete na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., nebo volejte na telefon 607 081 816.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru