V teplické Olympii jsou otevřené další obchody. Které to jsou?
Olympia Teplice.
Zajímavosti

Teplice - V úterý 19. ledna vláda ČR umožnila prodej dětského oblečení, obuvi a papírenských potřeb. V teplické Olympii na toto rozhodnutí reagovalo hned několik značek, které své obchody otevřely.

Nakoupit pro děti nově můžete v obchodě: A3 Sport, Baťa, C&A, DEICHMANN, PEPCO a TAKKO. Otevřené je také papírnictví McPen. Většina obchodníků však zkrátila otevírací dobu do 19:00 hod.

Pro oběd s sebou si můžete zajít do pizzerie Trappola, do okénka v KFC, otevřená jsou tu také dvě bistra rychlého občerstvení s asijskou a mexickou kuchyní. Kávu s sebou vám uvaří taktéž v pizzerii Trappola nebo ve stánku Trdlocafe (doporučujeme dát si k ní i trdlo).

V Olympii se navíc můžete nechat vyfotit (samoobslužná kabina), naskenovat, zkopírovat a vytisknout vše potřebné (samoobslužný stroj), nově tu nabízí své služby AlzaBox a Z-Box.

Kompletní seznam otevřených obchodů, občerstvení a služeb najdete na www.olympiateplice.cz.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru