Jak vypadat bezchybně vždy a všude? Objevte tajemství kosmetických taštiček celebrit!
Ilustrační foto
Zajímavosti

Hollywoodské krásky většinu svého drahocenného času tráví na cestách. Pořád přitom vypadat dokonale, a to za každou cenu. Bezchybná, zářivá a svěží pleť, ideální líčení, které podtrhává přednosti, krásně upravené vlasy. Jak je něco takového možné? Dnes vám prozradíme malá tajemství, která hollywoodské celebrity nosí ve svých kosmetických taštičkách.

Stres a nedostatek spánku se nepěkně odráží na stavu vaší pleti. Tajemství bezchybné pleti spočívá především v hydratačním krému. Ten si berte vždy a všude. Pleťový hydratační krém výrazně zlepší její stav, krásně ji rozjasní, vyhladí a dodá sametový vzhled. To ale ještě není všechno. Nezapomeňte na krém na oční okolí. Tmavé kruhy pod očima a otoky nepůsobí přitažlivě. Pomoct mohou také náplasti pod oči. Rychle rozjasní, vyhladí, redukující otoky a tmavé kruhy. A navíc se vejdou do kabelky.

Poté následuje báze pod make-up. Pouze tento kosmetický přípravek nádherně vyrovná pleť a připravuje ji na aplikaci make-upu. Báze pod make-up doporučujeme vybírat s ohledem na požadavky: vyrovnat relief, skrýt zarudnutí, zmatnit či rozjasnit pleť. Důležité je poskytnou pleti to, co potřebuje nebo to, co jí chybí.

V kosmetické taštičce celebrit se nachází tekutý make-up s velmi lehkou texturou, která pleť nezatěžuje a nevytváří efekt masky. My ale doporučujeme BB krém. Tento přípravek dekorativní kosmetiky nejen zakryje nedokonalosti a pleť rozjasní, ale také ji poskytne důkladnou péči. Pleť hydratuje, vyživuje a chrání.

Nezbytným přípravkem je rovněž rtěnka. Rtům dodá barevní odstín, svůdnost a podtrhne jejich přirozenou krásu, ale kvalitní rtěnka je o ně schopná i pečovat. Díky svému složení má pozitivní účinek na jemnou a citlivou pokožku rtů, které chrání, vyživuje a hydratuje. Doporučujeme mít několik různých odstínů a textur. V tomto případě si budete moct vybrat podle nálady. V poslední době se nejpopulárnějšími staly tekuté matné rtěnky.

2701rtenka2

Pouze tvářenka dodá pleti ten správný šmrnc. Nádherně zvýrazní lícní kosti, obličeji dodá svěží a odpočinutý vzhled. Moderní trh nabízí paletky, které obsahují několik odstínů najedou.

Zdůraznit krásu očí pomohou oční stíny. Samozřejmě, barevná paleta může obsahovat různé odstíny, ale must have ve vašem kosmetickém arsenalu jsou oční stíny v nude odstínech. Stačí je aplikovat na pohyblivé oční víčko, trochu zvýraznit dolní víčko a voilà, nádherné líčení očí je hotové! Vše, co vám zbývá, je aplikovat řasenku a pomocí tužky nebo gelu podtrhnout krásu vašeho obočí.

S těmito kosmetickými přípravky vytvoříte základní líčení rychle a jednoduše. Samozřejmostí je, že obsah své kosmetické taštičky si vždycky můžete přizpůsobit podle svých přání a potřeb.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru