Pro veřejnost se otevírá autoservis a pneuservis, porouchané vozidlo také odvezou a přivezou zpět opravené
Společnost Autobusová Doprava Louny s.r.o. právě otevírá pro veřejnost Autoservis a Pneuservis v Dukelské ulici v Žatci.
Zajímavosti

Žatec - Společnost Autobusová Doprava Louny s.r.o. právě otevírá pro veřejnost Autoservis a Pneuservis v Dukelské ulici v Žatci. Nabídka služeb je velmi široká od pojízdného servisu, diagnostiky a výměn olejů až po přípravu a zprostředkování STK.

Vaše porouchané vozidlo odvezeme a zpět přivezeme opravené. Po domluvě jsme schopni přijet si pro vaše vozidlo k vám do zaměstnání a před ukončením vaší pracovní doby ho můžete mít opravené zpět na místě.

Plně se přizpůsobíme vašim časovým možnostem, a to i o víkendu po telefonické domluvě.

Naší prioritou je, aby zákazník na své vozidlo nečekal. Z tohoto důvodu preferujeme předservisní prohlídku a diagnostiku závad ZDARMA, kdy mechanik se po prohlídce vozidla spojí s klientem a prokonzultuje s ním plánované opravy. V této fázi je již schopen odhadnout předpokládanou cenu.

Při přezouvání vozidel doporučujeme nás telefonicky kontaktovat. Tím zajistíme klientovi okamžitý servis a vyloučíme nepřiměřeně dlouhou dobu čekání.

Kontaktujte nás na tel. čísle 605 142 061.

0505letakservis

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru