Jak založit s.r.o. jednoduše a rychle
Ilustrační foto
Zajímavosti

Rozhodli jste se založit společnost s ručením omezeným? Chcete začít podnikat, ale nevíte si rady se složitými postupy? Využijte pomoci profesionálů nabízejících, kteří za vás vše zařídí a začněte bezstarostně podnikat. Uvidíte sami, jak jednoduché to je.

Společnost s ručením omezeným je oblíbenou formou podnikání v České republice, zvláště pro začínající podnikatele. Láká především nízkými nároky na výši základního kapitálu (minimální vkladová povinnost společníka je pouze 1,- Kč) a menším podnikatelským rizikem, kdy po splacení vkladu jednotliví společníci neručí za dluhy společnosti.

Je ale třeba mít na paměti, že i založení s.r.o. sebou nese svá rizika. Nenechte se ale odradit. Pokud nemáte v této oblasti zkušenosti, nechte si poradit od profesionálů nabízející prodej s.r.o., kteří vše potřebné obstarají za vás.

Firma připravená k prodeji

Zakládání společnosti na vlastní pěst můžete jednoduše obejít. V České republice totiž působí hned několik specializovaných společností, které nabízejí tzv. ready made firmy. Ready made jsou společnosti již založené a připravené k prodeji budoucímu zákazníkovi. Jako ready made si můžete zakoupit zmíněnou s.r.o., ale i jakoukoliv jinou obchodní společnost.

Pro vás ready made s.r.o. ale především znamená spoustu ušetřených starostí. Nemusíte už chodit k notáři, aby vám sepsal notářský zápis o založení společnosti se všemi náležitostmi, ani podávat složitý návrh na vklad s.r.o. do obchodního rejstříku. Samozřejmostí spojenou s prodejem s.r.o. je i zajištění převodu podílu a změny zápisu v OR.

Výhody ready made s.r.o.

Pokud se rozhodnete pro koupi ready made s.r.o., jednou z výhod může být to, že společnost bude na vaše zákazníky působit zaběhle a věrohodně. Ready made firma totiž zpravidla před prodejem již nějakou dobu existuje. Vzhledem ke zkušenosti poskytovatelů ready made společnosti máte navíc jistotu, že celý proces vzniku společnosti proběhl v souladu se zákonem a nenastanou tak žádné zádrhele.

Ready made boom

Ready made firmy se poslední dobou těší velkému zájmu a poptávka po nich roste i např. mezi právníky, kteří sice vědí, jak takovou společnost založit, i oni se ale složitému procesu kolem zakládání a vzniku chtějí vyhnout a získat vlastní firmu v podstatě ihned a bez rizika.

A pokud by náhodou nabídka poskytovatelů těchto služeb nevyhovovala vašim představám, nevěšte hlavu. Stále můžete využít služby založení s.r.o. na klíč, kdy po stanovení požadavků vám profesionálové založí společnost v podstatě na míru.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru