Rádi nakupujete pěkné věci a přitom neradi příliš utrácíte? V nové prodejně Tesori v Litvínově najdete módní kousky za málo peněz
Nový obchůdek v Litvínově.
Zajímavosti

Litvínov – V Litvínově byla v měsíci listopadu otevřena nová prodejna. Nachází se v čísle popisném 25 v ulici 9. května. Její otevření potěší zejména ženy. Najdou tu totiž kousky butikové kvality, za které zaplatí jen zlomek původní ceny.

Jde o prodejnu oblečení a módních doplňků z druhé ruky. Nejde však o klasický second hand, zboží do obchodu neputuje z dálky a není napuštěno spoustou chemie, ale je od českých žen. Od shopaholiček, které rády uleví svým skříním od věcí, které byly nošeny velmi málo, některé vůbec. Zboží je tu čisté, vyprané, dezinfikované pouze horkou parou.

Oblečení pro ženy štíhlé i plných tvarů

Najdete tu vrchní kousky, jako jsou bundy, kabáty, saka, ale i svetry, svetříky, topy, trika, či halenky, košile, kalhoty, legíny, ale také zajímavý výběr šatů a k tomu i různé doplňky. Mají tu i boty, kabelky, šátky a šály, či bižuterní šperky a také hodinky. Oblečení tu objeví ženy štíhlé i plných tvarů.

Tip na vánoční dárek – náramky či náhrdelníky z přírodních minerálů

V Tesori najdete i pěknou nabídku šperků, zejména náramků a náhrdelníků či setů z přírodních polodrahokamů, z minerálů, kterým se přisuzují léčivé účinky. Jsou v luxusním provedení, s kvalitními komponenty, zpravidla zdobené korálky od světoznámé rakouské firmy Swarovski. A nebojte se, ceny těchto šperků jsou velmi příznivé a dovolit si je může každý. Náramky jsou nejen pro ženy a dívky, ale i v provedení unisex či pánské. Mohou být také vítaným vánočním dárkem.

Co na prodejnu říkají její první zákaznice? „Je to malý obchůdek, ale mají tu moc pěkné zboží. Je to tady takové pěkně voňavé. Něco takové v Litvínově chybělo. Recyklovat je dnes trendy a tady se to vlastně dělá. Nesu si plnou tašku a platila jsem jen pár stovek, to je super,“ prozradila zákaznice Jana.

Obchůdek Tesori má otevřeno od pondělí do pátku v době od 14 do 17 hodin. V době adventu, tedy v sobotu 27. listopadu, 4. prosince, 11. prosince a 18. prosince a v neděli 12. prosince a 19. prosince bude otevřeno od 9.30 do 12 hodin. Prodejnu Tesori můžete sledovat také na Facebooku.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru