Penny dnes na Mostecku prodlužuje otevírací dobu, na Štědrý den ale zavře
Foto: Penny
Zajímavosti

Mostecko - Potravinářský řetězec Penny dnes prodlouží otevírací dobu svých obchodů. Všech 400 obchodů je otevřeno od 7. hodiny ranní do 22. hodiny večerní.

Penny prodloužilo otevírací dobu už v předvánočním týdnu, naopak na Štědrý den, ačkoliv to aktuální protiepidemická opatření umožňují, zůstanou všechny prodejny Penny zavřené. „Jsou chvíle, kdy je potřeba dát přednost lidem, přestože tržby bývají v tento den vysoké. Pro všechny z nás jsou rodina a nejbližší, tím nejcennějším, co v našich životech máme. Právě oni nám pomáhají vytvářet domov a zázemí a jsou nám oporou. Proto chceme na Štědrý den dát našim lidem možnost věnovat jejich rodinám svůj čas, a i v této náročné době jsme se jako jediný řetězec u nás opět rozhodli nechat 24. prosince všechny naše prodejny zavřené,“ vysvětluje tento krok Radek Hovorka, jednatel Penn, a dodává: „Je to i poděkování všem našim zaměstnancům za práci v dnešní náročné době. Už více než rok pracují v neustále se měnících podmínkách, zajišťují nejen spokojenost, ale i bezpečí našim zákazníkům. Každý den se musí vyrovnávat s náročnými úkoly, a to nejen po fyzické, ale zejména po psychické stránce. To, co se děje okolo nás, se promítá i do jejich osobních životů, a právě proto chceme, aby naši lidé měli čas strávit svátky se svými rodinami bez toho, aby museli myslet na pracovní povinnosti.“

Zkrácená otevírací doba pak bude také v poslední den roku, kdy všechny prodejny zavřou už v 17 hodin.

OTEVÍRACÍ DOBA PENNY VÁNOCE 2021

  • 23. 12. 2021 7:00 – 22:00
  • 24. 12. – 26. 12. 2021 ZAVŘENO
  • 27. 12. – 30. 12. 2021 standardní otevírací doba
  • 31. 12. 2021 7:00 – 17:00
  • 1. 1. 20212 ZAVŘENO
  • od 2. 1. 2022 standardní otevírací doba
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru