HBO GO se brzy změní na HBO Max. Přinášíme otázky a odpovědi, co se pro vás změní
Zdroj: Warner Media
Zajímavosti

ČR – V Česku začne od 8. března fungovat HBO Max. Nahradí zastarávající službu HBO GO. Kdo má aktivní předplatné HBO GO, získá v den spuštění platformy plný přístup k celému HBO Max, včetně nových funkcí a obsahu.

8. března 2022 se na podporovaných zařízeních HBO GO změní na platformu HBO Max. Po spuštění se můžete přihlásit uživatelským jménem a heslem pro HBO GO a aktivovat si účet pro HBO Max.

Jako předplatitel HBO GO dostanete při spuštění platformy HBO Max automaticky 33% slevu z ceny měsíčního předplatného, které nově vyjde na 199 Kč. Budete tak platit jen 132 Kč/měsíc a 33% slevu můžete využívat, dokud měsíční předplatné nezrušíte.

Sleva ve výši 33 % se vám načte hned při první fakturaci po 8. březnu a vztahuje se jen na měsíční předplatné, jehož cena se může v budoucnu měnit.

Co je HBO Max?

HBO Max je úplně nová streamovací platforma, která vám přináší ty nejlepší příběhy od Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network a z dalších produkcí. Poprvé se tak potkávají na jednom místě.

Jak se zaregistruji?

K obří porci epické zábavy na HBO Max se budete moci zaregistrovat hned, co službu spustíme. Pokud máte předplacené HBO GO, dostanete přístup hned v den spuštění.

Co se stane s předplatným HBO GO?

Se spuštěním HBO Max převedeme váš stávající HBO GO účet na HBO Max. Budete tak mít přístup k HBO Max hned v den spuštění.

Co když mám HBO GO prostřednictvím operátora?

Pokud jste si pořídili HBO GO prostřednictvím operátora, při spuštění vám převedeme účet k HBO Max. Váš operátor by se vám měl brzy ozvat ohledně podrobností.

Co se stane s TV kanály HBO?

Televizní kanály HBO budou i po spuštění HBO Max fungovat ve stejném režimu. Pokud máte jak HBO kanály, tak účet na HBO GO, můžete si od 8. března užívat všechen obsah z produkce HBO a mnoho dalších titulů na HBO Max.

Musím si stáhnout novou aplikaci?

Ano. Až se spustí HBO Max, aplikace HBO GO přestane fungovat a vy si budete muset stáhnout novou aplikaci HBO Max.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru