V říjnu se v Mostě otevírá nová sdílená kancelář. Říkají jí CoMo
Coworkingové centrum v Mostě. Foto: CoMo
Zajímavosti

Most - Pro začínající podnikatele, startupisty, freelancery, menší projektové týmy a další tvůrčí osobnosti, které potřebují prostor pro práci, se v říjnu v Mostě otevírá Coworking Most, zkráceně CoMo. Jde o takzvanou sdílenou kancelář.

CoMo bude sloužit každému, kdo se chce postavit na svoje nohy, jít si za svým a realizovat svoje nápady a sny. V prostorách najdete podobně smýšlející lidi. Takové společenství umožňuje pracujícím zajímavé propojení, inspiraci či jen kolegy na rozhovor, které při práci z domova nenajdete.

Kromě místa pro práci se můžete v coworkingovém centru těšit na celou řadu akcí a workshopů, dobrou kávu, zasedací místnost a místo pro odpočinek.

Coworking Most najdete v Pasáži U Lva v nově zrekonstruovaných prostorách. Oficiálně se otevírá 5. října. Místo si můžete rezervovat na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru