Nakupujte výhodně online s Tescem a získáte více času na věci, na kterých vám skutečně záleží. A nyní doručení v Mostě a jeho okolí je až do 30. 9. zdarma!

Znáte to, někdy nevíte, kde vám hlava stojí a kvůli pracovním či rodinným povinnostem nestihnete zajít ani na malý nákup základních potravin pro přípravu večeře. Nakupujte kdykoli a odkudkoli, ať už z pohodlí vašeho obýváku nebo chaty! Prostřednictvím služby Tesco Online nákupy si můžete vybírat z více než 17 000 kvalitních a čerstvých produktů. S Clubcard cenami navíc ušetříte na každém nákupu. Díky Tesco Online nákupům už nemusíte nosit těžké tašky, protože objednané zboží doručíme až k vašim dveřím.

Pohodlné a jednoduché nakupování přes Tesco Online nákupy je k dispozici 7,4 milionům obyvatel po celé České republice. Výhody této služby dnes mohou naplno využívat i obyvatelé Mostu a blízkého okolí. Pokud nakupujete na Tesco Online nákupy poprvé, využijte slevu ve výši 150 Kč na vaši první online objednávku! Kód slevového e-kuponu: L1TE5.

edeniky 4398

  • Jak využít slevový e-kupón? Zadejte kód z kupónu do políčka určeného pro slevu. Potvrďte použití slevového kupónu. Hodnota kupónu se automaticky odečte.

Neváhejte a udělejte svůj první online nákup přes Tesco Online nákupy! Je to jednoduché a pohodlné. Zaregistrujte se a využijte vždy dostupné nakupování online. O přípravu vašeho nákupu se postarají naši vyškolení kolegové, tzv. pickeři, kteří vaši objednávku nachystají v čistém prostředí přímo v prodejně a stávají se tak vašimi prodlouženými rukami.

V Mostu a jeho blízkém okolí vaše online objednávky doručíme ve vámi zvoleném časovém intervalu, který vám vyhovuje. Trávíte většinu dne mimo domov a nestíháte nakoupit všechno, co potřebujete? Vyzkoušejte službu Klikni+Vyzvedni, jejímž prostřednictvím si nákup pohodlně objednáte online. Následně si objednávku vyzvednete ve vámi zvoleném časovém intervalu v hypermarketu v Tesco v Mostě.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru