Už ji máte? Kartička Lagarto frčí! Díky ní si můžete pochutnávat až o 50% více
Kartička Lagarto frčí.
Zajímavosti

Kartičky v síti Lagarto mají úspěch! Kdokoliv se může stát členem rodiny Lagarto. Stačí si pořídit kartičku v jakémkoliv podniku Lagarto.

Z každé útraty jde 10% na imaginární korunkové konto. Takže z každé útraty si člověk odloží pár korunek, které může po nasbírání převést do reálného světa a zaplatit jimi v síti Lagarto.

Pozor! Severočeská, opravdu česká síť kaváren a bister, si pro své hosty připravila oblíbenou akci. Každý si svou kartu může dobít výhodněji než kdy jindy. Při nabité částce od 500 Kč získá okamžitě 25% imaginárních korunek navíc. Při hodnotě přesahující 2000 Kč pak 50 %.

edeniky 4638

Báječný nápad, díky němuž si hosté s chutí mohou pochutnat na zcela nových dezertech ve skleničce. A rázem je ten podzim veselejší! Pokud člověk neholduje sladkému, nevadí. Kartičku lze použít i v teplickém J&J, kde šéfkuchař Roman Čaník právě představil své nové bistro menu. Takže hned několik důvodů, proč si kartičku zřídit, nabít a zjistit, jak chutná kvalitní sever Čech.

Více informací se dozvíte zde: https://nove.lagartocafe.cz/nebo v jakékoliv z kaváren či v restauraci sítě Lagarto https://nove.lagartocafe.cz/kavarny/.

 edeniky 4637

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru